Ät för din hälsa

Har du bekymmer med gluten, är du laktosintolerant eller lider av diabetes? Har du funderat kanske på att ändra livsstil? Är du vegan eller vegetarian och letar du efter ett hälsosamt tilltugg? Vi har just det som du behöver!
SPECIELLA KEX

- Fri från allt

BLANDAT

63 kr | 90g

4.9
4.8/5
Söt

KEX

KRYDDIG

CHIPS

KRISPIGA

KNÄCKEBRÖD

Raw vegan

100% naturlig

Leverans

Postnord

Säker betalning

Swish

Hög kvalitet

Våra produkter

POPULÄRASTE

Sålt mest

Produkter

Varför NaturAll?

Därför att våra produkter tillagas av veganska råvaror av högsta kvalitet. Kexen, chipsen och knäckebröden är tillverkade för hand och efter eget recept. De görs med en speciell skonsam torkningsmetod på 8-10 timmar vid 40°C. På så sätt bevaras vitaminerna och den naturliga och utsökta smaken av frukt och grönsaker blir kvar.

Ät dem utan dåligt samvete eftersom de inte innehåller något tillsatt socker.

Ingredienserna består av noggrant utvalda förstklassiga frukter, grönsaker och frön och är tillagade utan fritering. På så sätt får du en krispig och himmelskt läcker munsbit.

 

Våra produkter innehåller inte konserveringsmedel, gluten, ägg, mjölk, laktos eller soja. De passar bra i kosten för personer med diabetes, glutenkänslighet och veganer.

Därför rekommenderar vi NaturAll till alla, eftersom dessa produkter är hälsosamma, näringsrika och läckra, och dessutom rika på vitaminer.Webbutik

Olika Produkter

4.6
4.6/5
4.8
4.8/5
4.8
4.8/5
4.8
4.8/5
4.8
4.8/5
4.8
4.8/5
4.8
4.8/5
4.8
4.8/5
NaturAll

Vad du bör veta om våra produkter!

Vi säljer kex, chips och knäckebröd som håller ett högt kvalitet . Varje produkt är tillverkad av förstklassiga frukter och grönsaker.

Alla produkter:

GLUTENFRI

äggfri

MJÖLKFRI

SOCKERFRI

SOJAFRI

FAVORIT PINNAR

Handgjorda

Barbara
Jasmin
Familjeföretag

OM OSS

Detta familjeföretag föddes under vår resa till Ungern när vi smakade en sådan delikatess att vi tänkte att vi borde introducera den för alla svenskar. Jag är mamma till tre barn, jag har två döttrar och en son.  Vår lilla familj är hälsomedveten och vi älskar utsökt och god mat.  Dessa kan vara hälsosamma, rika på vitaminer och fibrer och naturligtvis naturliga.

Min äldsta dotter kämpade med sockerproblem när hon var ung och tyvärr kunde vi inte hitta någon läkare som kunde hjälpa henne med detta, så vi kämpade ofta med yrsel och svimningar och hon kunde inte fokusera ordentligt på grund av dem. Och min yngre dotter kämpade också med sockerproblem sedan ung ålder, men vi har redan hittat dessa produkter med henne som vi skulle vilja dela med oss av. NaturAlls läckra kex, chips och knäckebrödar.

Och för att jag vet att det finns många personer med diabetes i Sverige, dessa tider lider det över 500 000 personer av diabetes. och därför tänkte vi introducera dessa produkter till Sverige för att hjälpa människor.

Jag kunde lägga vilket litet mellanmål som helst i mina barns väska och när de behövde det och kände att deras kroppar behövde lite mat tog de fram det och åt det. Nästan efter några tuggor försvann hungerkänslan och de kunde fortsätta sina dagliga aktiviteter. Jag tyckte att dessa mellanmål var väldigt praktiska och ett smart beslut och jag hoppas att de kommer att vara till hjälp för dig också.

Ät för din hälsa och köp Naturalls produkter!

Download App for Exciting Deals.

Download app elementum integer enim neque volutpat ac morbi enim nunc faucibus a. Amet consectetur adipiscing elit duis tempus urna.
Testimonial

Hiteles vélemények a termékeinkről

Hendrik Morella Designation

In massa tempor feugiat nis vitae sapien pellentesque habitant morbi tristique senectus.

Carrol Xenna Designation

Eleifend quam adipiscing vitae proin. Molestie a iaculis at erat pellentesque adipiscing.

Hanna Marriana Designation

Malesuada bibendum arcu vitae elementum curabitur vitae nunc sed velit.

Rendy Zennda Designation

Volutpat consequat mauris nunc congue nisi. Felis donec et odio pellentesque.

Andrew Collyn Designation

Nullam eget felis eget nunc lobortis mattis aliquam faucibus purus.

Restaurant Location

Check Your Loveit Restaurant location.

All in good taste elementum integer enim neque volutpat ac. Morbi enim nunc faucibus a. Amet consectetur adipiscing elit duis tempus urna et pharetra.

Sagittis scelerisque purus semper eget duis. Viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis volutpat est. Ultricies lacus sed turpis tincidunt id aliquet risus feugiat in.

NEED HELP?

CALL US RESTAURANT
Latest Article

Latest News & Blogs

Follow & Subscribe

FELIRATKOZÁS

We are the best quality elementum integer enim neque volutpat ac. Morbi enim nunc faucibus amet consectetur adipiscing elit duis tempus urna et pharetra pharetra.