Chips till mellis

ns-min

Alla känner till känslan när lunchtiden för länge sedan har passerat, men middagen är fortfarande långt borta… Ja ja, det är då du behöver få dina favorit NaturAll-chips till mellanmål! Så jag ska tipsa dig nu några:

Grönkålschips 

Ovanligt gott grönkålschips med härliga kryddor. Ett krispigt alternativ till traditionella chips men denna gång gjort på torkade och marinerade grönkålsblad. Ett måste till filmkvällen.

Rödbetschips 

Om du älskar rödbetor så är detta chips ditt bästa val. Det här chipset har en intensiv rödbetssmak blandat med morötter, vitlök och linfrö. En otrolig god vitaminbomb.

Men varför är det bra att äta NaturAll chipsar? För att det innehåller mycket protein och mineraler, har hög järnhalt, reglerar blodtrycket, har en antiinflammatorisk effekt, rik på antioxidanter och också rik på nyttiga fettsyror.

Det är svårt att inte sträcka sig efter något sött eller salt när man är hungrig och på jobbet. I sådana fall är det bäst att alltid ha en av dina favoritfrukter i närheten! Eller till och med en paket NatuAll-chips kan vara ett hälsosamt val!